LED žarnica – sijalka E14 5W R50 nevtralno bela 4000K SAMSUNG čip

Šifra: 04111073

Dostopnost:

Ni na zalogi


2.99

Ni na zalogi

V primerjavi z običajnim svetlobnim virom je tehnologija LED do 90% varčnejša. Običajne žarnice imajo velike toplotne izgube, kar v resnici pomeni, da potrebujejo več energije, da dosežejo določeno jakost svetlobe. Z zamenjavo običajnih žarnic z LED sijalkami se bodo zmanjšali vaši stroški energije in vpliv vašega gospodinjstva na okolje bo manjši.

Parametri izdelka:

– čip SAMSUNG
– energijski razred: A +
– življenjska doba do 25 tisoč ur
– zamenjava za tradicionalno žarnico s 35 W

Tehnični parametri:

– tip sijalke: R50
– osnova: E14
– poraba energije: 5 W
– svetlobni tok: 400 lm
– barva: bela naravna (4000-4500K)
– napetost: AC 220-240V, 50Hz
– material: umetna masa
– kot žarka: 120 °
– mere: 50 mm x 85 mm

Opomba: Ne uporabljajte v zaprtih svetilkah.

Šifra: 04111073 Kategorija:
Teža 0.05 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.