,

10x LED sijalka E14 stick T30 7W 570lm 4000K

Šifra: ZXT30714-10

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


28

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

LED sijalke lahko uporabimo za zamenjavo tradicionalnih žarnic. So odlična možnost za zamenjavo razsvetljave v gospodinjstvih. Zaradi majhne porabe energije in dolge življenjske dobe omogočajo velike prihranke. Ne utripajo in na ta način varujejo oči. Pogost vklop in izklop ne skrajšajo njihove življenjske dobe.

LED sijalke ne oddajajo svetlobe s segrevanjem kovinske žarilne nitke, temveč s pomočjo elektronov, zato imajo minimalne toplotne izgube. Pri uporabi LED tehnologije lahko prihranite do 80% energije v primerjavi s tradicionalnimi žarnicami. LED sijalke proizvajajo minimalno toploto, zato jih je mogoče uporabljati tudi tam, kjer lahko ogrevanje predstavlja nevarnost.

Material: PVC
Svetilnost: 570lm
Moč: 7W
Ekvivalentna moč: 53W
Razpon napetosti: 220-240V
Barvna temperatura: 4000K (hladno bela)
Kot svetilnosti: 220 °
Življenska doba LED: cca. 25000h
Delovna temperatura: -20 – + 40 ° C
Vrsta čipa: SMD
IP razred: IP20
Deluje z zatemnilnim stikalom: ne
Energetski razred: A +
Premer: 28mm
Višina: 100mm

Paket vsebuje 10 LED sijalk.

Šifra: ZXT30714-10 Kategoriji: ,
Teža 0.40 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.