Dizajnerska LED svetilka z daljincem 90W(45+45) CCD 3000K-6500K

Šifra: A4952

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


106.24

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Nove oblikovalske Avide LED stenske svetilke prinašajo edinstven slog v naš dom.

Na voljo so 3 načini osvetlitve. Prvi in ​​drugi način uporabljata kombinacijo toplo belih in hladno belih LED za doseganje različnih svetlobnih učinkov, tretji način pa s kombinacijo toplo belih in hladno belih LED za ustvarjanje naravne bele barvne temperature ter podvojitev moči in svetlosti.

Pred prvo uporabo je treba daljinski upravljalnik seznaniti s svetilko.

Seznanjanje: V 5 sekundah po vklopu enkrat na kratko pritisnite označeni gumb (znak “signal”). Če je bilo seznanjanje uspešno, lučka utripne trikrat in daljinski upravljalnik je pripravljen za uporabo.

Prekinitev seznanitve: V 5 sekundah po vklopu pritisnite na označeni gumb (znak “signal”) 3 krat. Če je bilo seznanjanje uspešno, lučka večkrat utripne.

Poleg preklapljanja med načini vam RF daljinski upravljalnik izdelka omogoča tudi prilagajanje svetlosti in barvne temperature ter vklop funkcije funkcije časovnika: Enkrat pritisnite 5 minut, dvakrat 30 minut in trikrat za izklop časovnika .

Izdelek ima pomnilniško funkcijo, zato bosta prej uporabljeni način in svetlost aktivna ob naslednjem vklopu.

Moč: 90 W
Ekvivalentna moč: 330 W
Napetost: 230 V
Napetostno območje: 220-240 V
Delovna temperatura: -20 + 40 ° C
IP razred: IP20
Premer: 520 mm
Višina: 55 mm
Izhod svetlobe: 6 150 lm
Barvna temperatura: CCT 2700K – 6500K
Kot svetilnosti: 120 °
Tip čipa: SMD2835
Število LED:  630 kosov
Indeks barvnega upodabljanja: < 80
Funkcije: 3 načini osvetlitve, funkcija nočne luči, funkcija pomnilnika, časovnik (5m / 30m), nastavitev barvne temperature in nastavitev svetlosti
Zatemnitev: da
Faktor moči: 0,9

Energijski razred: A+ 

Šifra: A4952 Kategorija:
Teža 2.00 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.