LED modul z magneti 20W 2000lm 4000k za plafoniere

Šifra: 321324

Dostopnost:

Ni na zalogi


17.73

Ni na zalogi

Sodobna LED plošča se lahko med drugim uporablja za nadomestitev tradicionalne žarnica v stropnih svetilkah. Zahvaljujoč trem neodim magnetom jo je mogoče pritrditi na kovinske površine. Tehnologija LED zagotavlja visoko energetsko učinkovitost in dolgo življenjsko dobo.

Tehnične specifikacije:

Napajanje: 230 V ~, 50Hz
Vir svetlobe: LED SMD
Nazivna moč: 20W
Svetlobni tok: 2000lm
Barvna temperatura: 4000K
Namestitev: neodim magneti
Stopnja zaščite: IP20
Dimenzije (širina x višina x globina [mm]): Ø180 / 23
Senzor gibanja: ne

Šifra: 321324 Kategorija:
Teža 0.25 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.