LED modul 5050 4 LED IP65 6500K

Šifra: LXL182

Dostopnost:

Na zalogi


1.23

Na zalogi

Dostava: 3,90€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

LED modul s štirimi LED diodami dimenzije 5,5 cm x 2,5 cm najboljše kakovosti ter hladno belo svetlobo. Moduli imajo širok spekter uporbe, na primer za osvetlitev stanovanj, pohištva, oglasnih tabel ali avtomobila.

Glavne prednosti izdelka:
– varčevanje z energijo,
– enostavna montaža zahvaljujoč samolepilnemu traku 3M,
– nizka delovna temperatura,
– širok kot razprševanja svetlobe,
– možnost povezovanja v niz,
– vodotesen.

Tehnični pšodatki:

Vir svetlobe: 4 LED SMD

Barva svetlobe: hladno bela 6500K

Vodoodpornost: IP65

Moč: 4 x 1 W

Napajanje: 12V

 

Šifra: LXL182 Kategorija:
Teža0.07 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 3,9 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.