Žepna LED svetilka v obliki pisala 1W

Šifra: A4961

Dostopnost:

Na zalogi v Mariboru


6.71

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Aluminijasta svetilka v obliki pisala s sponko za pas bo poskrbela za svetlobo, ki jo potrebujete v vsaki situaciji. Naj gre za izpad električne energije, izlet, temno zimsko jutro ali katero koli drugo situacijo bo svetilka prišla prav. Z zaščito IP44 lahko to aluminijasto svetilko s sponko za pas uporabite tudi v mokrih razmerah, medtem ko aluminijasto ohišje zagotavlja njeno obstojnost. S tanko zasnovo lahko enostavno osvetlite tudi ozka področja. Svetlobo zagotavlja 1W XPE LED dioda s svetilnostjo 10 lumnov, kar omogoča vidni domet do 10 metrov. Svetilka deluje z dvema baterijama tipa AAA. Njen čas delovanja je največ 4 ure.

Moč: 1 W
IP razred: IP44
Maks. razdalja žarka: 10 m
Vir napajanja: 2xAAA
Maks. čas delovanja: 4 ure
Velikost: 134x13x13mm

Šifra: A4961 Kategorija:
Teža 0.15 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.