Akumulatorska LED svetilka s senzorjem gibanja 100lm 400 mAh

Šifra: 79611

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


18.99

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Brezžična LED svetilka z vgrajenim senzorjem gibanja in mraka. Zaradi vgrajene polnilne baterije in majhnih dimenzij je svetilka odlična za težko dostopna mesta brez dostopa do vira energije, to so hodniki, kleti, podstrešja, garderobe, omare, police. Možnost pritrditve svetilke z obojestranskim lepilnim trakom ali s pomočjo magneta (iz kompleta – en magnet samo prilepite na zadnjo stran lučke, drugega pa na mesto, kamor želite namestiti svetilko). Svetilka se prižge v temi za 30 sekund od trenutka, ko je zaznano, nato pa se samodejno izklopi.

Montaža z magnetom,
Domet zaznavanja: 3m
Moč: 1W
Svetilnost: 100lm
Barva svetlobe: toplo bela (~ 2900 K)
Napajanje: 5V / 1A
Baterija: (400 mAh)
Čas osvetlitve po zaznavi gibanja: ~ 30 sekund
CRI: RA>80
Diode: Epistar
Senzor gibanja in mraka,
Domet zaznavanja: 3m,
Čas osvetlitve od trenutka zaznave gibanja: ~ 30 sekund

Šifra: 79611 Kategorija:
Teža 0.08 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.