,

USB LED svetilka s senzorjem mraka in gibanja 0.3W 20lm 3000K

Šifra: ML7001

Zaloga:

Ni na zalogi


19.64

Ni na zalogi

USB LED svetilka s 5 LED diodami v toplo beli barvi. Ima dva načina osvetlitve: neprekinjeno in osvetlitev, ki ju aktivirata senzor gibanja in mraka. Funkcijsko stikalo se nahaja na zadnji strani ohišja. Izdelek se napaja iz vgrajene baterije, ki jo lahko napolnite s priloženim kablom microUSB. Zaradi svojih kompaktnih dimenzij lahko svetilko namestite tudi na težko dostopna mesta, kot so hodniki ali vdolbine za pohištvo. V kompletu sta obešalnik in dvostranski pritrdilni trak.

Nazivna moč: 0,3 W
Število LED: 5
Barva svetlobe: 3000 K (toplo bela)
Svetilnost: 20 lm
Indeks barvnega upodabljanja: Ra nad 80
Domet senzorja gibanja: do 5 m
Občutljivost senzorja za somrak: pod 5 luksov
Stopnja zaščite: IP20
Življenjska doba svetilke: do 25 000 ur
Napajanje: vgrajena Li-Ion DC 3,7 V / 500 mAh baterija
Polnilni tok: DC 5 V / 250 mAh
Montaža: dvostranski lepilni trak
Dimenzije:
Premer: 80 mm
Višina: 28 mm

Šifra: ML7001 Kategoriji: ,
Teža 0.15 kg
Za polnjenje

DA

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.