USB LED stenska svetilka s senzorjem gibanja / mraka, 3000K, 3.7V / 500mAh, magnetno držalo

Šifra: LXL6000

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


Nikoli več praznih baterij v svetilki, ravno takrat, ko jo potrebujete!

23.79

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Kakovostna svetilka z vgrajenim senzorjem gibanja. Vgrajena polnilna baterija omogoča zelo dolg delovni čas, do 8,5 ure.

Je majhna in se popolnoma prilega vsaki sobi. Gumb, nameščen na ohišju, omogoča izklop, vklop in nastavitev samodejnega vklopa svetilke, kar je zelo praktična in priročna rešitev.

Svetilka je bila izdelana iz visokokakovostnih materialov, kar zagotavlja dolgo uporabo. Svetilka je opremljena s kablom USB, ki vam omogoča, da jo polnite ne samo s pomočjo običajnega USB stenskega polnilnika, temveč tudi iz prenosnika ali druge naprave z vhodom USB.

Barva svetlobe: Toplo bela
Barvna temperatura:3000K
Kapaciteta baterije: 3,7 V / 500 mAh (Li-Poly)
Neprekinjen svetlobni čas: do 8,5h
Čas samodejne osvetlitve: do 100 dni
Območje senzorja: do 3m
Mere: 90x78x23mm
Material: ABS + PC

Šifra: LXL6000 Kategorija: Oznaka:
Teža 0.14 kg
Za polnjenje

DA

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.