Ročna USB LED svetilka 2W + 1W SMD 300lm + 150lm

Šifra: LXLL145

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


14.64

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Svetilka se odlično obnese kot zasilni vir razsvetljave. Primerna je tako za dom, kot tudi za delavnico ali avto. Je priročna in izjemno lahka, hkrati pa v dveh načinih (100% in 50% svetlosti) sije z zelo svetlim in fokusiranim snopom svetlobe. Še več, na ročaju svetilke je drugi svetlobni vir – delovna svetilka z razpršeno svetlobo, ki bo nadomestila namizno svetilko ali osvetlila notranjost šotora.

Svetilka je opremljena z zložljivim obročem za enostavno obešanje. Zahvaljujoč temu se lahko uporablja kot svetilka ali točkovna razsvetljava. V načinu svetilke lahko napravo enostavno namestite na vodoravno površino zaradi ravne zasnove ohišja. Posebno stojalo omogoča varno vodoravno namestitev svetilke brez strahu pred nenamernim kotaljenjem.

Svetilka napaja vgrajena litij-ionska baterija s kapaciteto 1200 mAh, ki se polni preko vrat Micro USB, ki se nahajajo na ohišju naprave. V kompletu je primeren kabel. To zagotavlja neprekinjeno dolgo delovanje svetilke. 

Napajanje: vgrajena Li-Ion baterija
Kapaciteta baterije: 1200 mAh
Vir svetlobe: 1 x 2 W LED, 1 x 1W LED SMD
Svetilnost: 300 lm, SMD: 150 lm
Število načinov osvetlitve: 3
Napajalna napetost: DC 5V
Priključki: 1 x reža Micro USB
Material: plastika (ABS)
Barva: zeleno-črna
Mere: 185 x 59,5 mm (D x Š)

Šifra: LXLL145 Kategorija:
Teža 0.15 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.