,

Retro USB COB LED delovna svetilka s signalno lučjo

Šifra: 18627

Dostopnost:

Na zalogi v Mariboru


27.43

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Delovna svetilka visoke intenzivnosti s klasičnim dizajnom je nepogrešljiva za vsako garažo ali delavnico. Zahvaljujoč tehnologiji COB LED, osvetli celotno delovno mesto. Zahvaljujoč magnetu in obešalu jo z lahkoto lahko postavite kamorkoli, kjer potrebujete svetlobo. Vgrajena litij-ionska baterija omogoča okolju prijazno in dolgo delovanje. Na zadnjem delu svetilke je zasilna signalna funkcija, ki oddaja rdečo svetlobo.

Svetlobni vir: COB LED
Svetilnost delovne svetilke: 230 lumnov
Napajanje: litij-ionska baterija (1800 mAh)
Pritrditev: magnet na spodnji in zadnji strani, obešalnik, stojalo
Velikost: 74 x 61 x 226 mm
Material: plastika
Teža: 196 g
Vhodna reža: MicroUSB
Dolžina kabla: 30 cm
Barva: rumena
Čas polnjenja: 4 ure
Čas delovanja COB LED: 2 uri
Čas delovanja signala v sili :: 15 ur

Šifra: 18627 Kategoriji: ,
Teža 0.308 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.