Polnilna žepna svetilka 21 LED + 5 LED 1000mAh

Šifra: LXLL02

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


8.43

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Trdna in praktična LED baterijska svetilka je nepogrešljiva v vsakem domu, garaži, delavnici, itd. Izjemno svetle LED diode, vgrajena baterija, dva načina osvetlitve, sta le nekatera od številnih prednosti. Svetilka je dodatno opremljena z ročico, ki olajša transport ali omogoča pritrjevanje.

Vir svetlobe: 21 + 5 LED
Napajanje: vgrajena baterija 4V 1000 mAh
Napajalni kabel: vključen
Material: ABS
Stikalo: OFF / 21 LED / 5 LED
Čas osvetlitve: do 13 ur v 5 LED načinu, do 4 ure v 21 LED načinu

Šifra: LXLL02 Kategorija:
Teža 0.37 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.