Naglavna akumulatorska LED svetilka 3W 500-800lm s fokusom

Šifra: ZX5713

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


26

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Naglavna svetilka Zelux Led Professional s senzorjem gibanja je visokokakovostna svetilka, izdelana iz najboljših materialov. Zahvaljujoč močni 3W LED tehnologiji svetilka oddaja zelo močno svetlobo, katere doseg je lahko do 300 metrov.

Napajanje svetilke zagotavljata dve bateriji 18650. Ta konfiguracija vam omogoča, da lučko uporabljate dlje časa, ne da bi vas skrbelo, da bi vam zmanjkalo baterij. Svetilki je priložen polnilnik.

Svetilnost svetilke je 500-800 lumnov, kar zagotavlja visoko svetilnost v temi ali v situacijah s slabimi svetlobnimi pogoji. Sistem razsvetljave omogoča uporabo dveh svetlobnih virov z različnimi jakostmi: svetlobni vir s 100% jakostjo in svetlobni vir s 30% jakostjo.
Dodatna funkcija svetilke je utripajoča in zadnja varnostna rdeča LED luč, ki povečuje varnost pri delu in športu.

Čas delovanja svetilke je cca. 6 ur, kar je dovolj za daljšo uporabo svetilke brez skrbi, da bi se baterije izpraznile.

Šifra: ZX5713 Kategorija:
Teža 0.29 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.