Pohištvena COB LED svetilka 3xAAA 2W 180lm 7000K z magnetom

Šifra: ML044

Dostopnost:

Na zalogi


7.33

Na zalogi

Dostava: 3,90€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

LED svetilka COB za osvetlitev notranjosti omar, polic, knjižnih omar, vitrin in predalov. Popolnoma osvetljuje notranjost omar in povečuje udobje njihove uporabe. Svetilka je primerna tudi za osvetlitev delovnih mest, na čolnih, v počitniških prikolicah ali v šotoru ter povsod, kjer ni mogoče napajanje iz električne vtičnice.

Svetilka je opremljena z vgrajeno, nezamenljivo LED COB diodo, ki daje močno in enakomerno svetlobo z intenzivnostjo 180 lumnov. Luč svetilke ima hladno belo barvo z barvno temperaturo 7000 K, kar poveča svetlost. Za njeno delovanje so potrebne le 3 x AAA (LR03) baterije. Baterije niso vključene v paket. Svetilka je opremljena s stikalom za vklop / izklop, zato jo lahko uporabite tudi za trajno osvetlitev omar ali okolja.

Namestitev je preprosta in ne zahteva orodja. Svetilka je opremljena z magnetom, ki olajša namestitev svetilke na kovinske površine, medtem ko kavelj omogoča obešanje svetilke na štrleči rob omare.

Prenosna svetilka vam omogoča, da svetilko vzamete s seboj.

Tehnične specifikacije
Moč: 2 W
Svetilnost: 180 lm
Barva svetlobe: 7000 K (hladno bela)
Čas osvetlitve: do 25.000 h
Stopnja zaščite: IP20
Mere svetilke: 20 x 35 x 128 mm
Material: plastika
Bela barva

Šifra: ML044 Kategorija:
Teža0.15 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 3,9 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.