Otroška baterijska stenska svetilka obrazi z magneti

Šifra: 43997A

Dostopnost:

Na zalogi v Mariboru


3.99

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Vesela, večbarvna baterijska nočna lučka za otroško sobo z magneti na hrbtni strani in zatičem za enostavno pritrditev na steno ali kovinske površine. Zahvaljujoč tehnologiji LED ima visoko svetilnost, vendar nizko porabo energije. Deluje na 3 AAA baterije, ki niso priložene. 

Vir svetlobe: 6 kos LED
Velikost: 75 x 115 x 20 mm
Material: plastika
Pritrditev: z magneti ali z zatičem
Barva: modra, zelena ali roza
Vir napajanja: 3 x AAA baterije (niso vključene)

Barva bo poslana naključno, glede na trenutno razpoložljivo zalogo.

Šifra: 43997A Kategorija:
Teža 0.07 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.

Morda bi vas zanimalo tudi…