2x COB LED senzorska magnetna svetilka na baterije 200 lumnov bela

Šifra: 15689

Dostopnost:

Ni na zalogi


18.30

Ni na zalogi

Svetilka ima tri načine osvetlitve:

100%
50%
utripanje

Poleg tega je opremljena s senzorjem gibanja (v katerem koli načinu pritisnite in držite gumb 3 sekunde. Lučka bo 3-krat utripnila, kar pomeni, da je v načinu senzorja gibanja. Način senzorja gibanja deluje samo v temi.
Svetilka ima praktične luknje za obešanje svetilke na zadnji strani. Lahko jo pritrdite tudi z dvostranskim lepilnim trakom.

Tehnične specifikacije:

3 načini osvetlitve
Pritrjena na steno
Udobna magnetna podlaga
COB LED
Premer dna: 7,5 cm
Premer svetilke: 7 cm
Bela barva

Šifra: 15689 Kategorija:
Teža 0.15 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.