COB LED baterijska svetilka s senzorjem gibanja

Šifra: 1440004902

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


18

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Zahvaljujoč tej LED svetilki s senzorjem gibanja nikoli več ne boste iskali ključavnice v temi. Svetilka se samodejno se vklopi, ko zazna gibanje, tudi pri šibki svetlobi. Svetilko enostavno pritrdite z vijakom, z vrtljivo kroglo pa lahko izberete osvetljeno površino. Odvisno od nastavitve se bo reflektor samodejno izklopil po maks. 25 sekundah, zato ni potrebe po daljinskem krmiljenjenju ali ročnem preklapljanju. Idealna za terase, vhode, kleti in povsod, kjer ni dovolj svetlobe. Pred uporabo odstranite kroglo in jo zavrtite, da se vstavite baterije.

2 načina delovanja:
– Samodejno (zaznavanje svetlobe in gibanja),
– neprekinjena svetloba.

Tehnični podatki: 
Kot zaznavanja senzorja: 120 °
Razdalja zaznavanja senzorja: 0 – 5 m
Svetilnost: 120 Lumen
Napajanje: 3 x AA baterija (niso priložene)
Zaščita: IP42, odporen proti pršenju
Izklopna zakasnitev: 0 – 25 s
Barva: bela

Šifra: 1440004902 Kategorija:
Teža 0.19 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.

Morda bi vas zanimalo tudi…

ČRNI PETEK je tukaj! 15% popusta na VSE (nakup nad 20€) samo do 28.11.! Koda: crnipetek
+ +