Set 3 COB LED svetilk z daljincem 3x1W

Šifra: LXLL76

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


25.95

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Priročne LED LTC svetilke, ki jih upravljamo z daljinskim upravljalnikom. Izdelek je idealen kot začasen ali zasilni vir svetlobe. Svetilke se napajajo z baterijo in so opremljene z nalepko za pritrditev, zahvaljujoč kateri jih je mogoče enostavno pritrditi na steno ali strop. Prilagodljivost montaže naredi ta izdelek zelo univerzalen in prilagodljiv, pritrjevanje svetilke je omejeno na ravne površine in uporabo pritrdilne nalepke na svetilki.   Vsaka od treh lučk v paketu je opremljena z velikim stikalom, ki ga je enostavno pritisniti. Če je katera od lučk postavljena na mesto, ki preprečuje pritisk na stikalo, jo lahko vklopimo ali izklopimo s pilotom. Pilot vam omogoča daljinski vklop ali izklop svetilke, spreminjanje moči svetlobnega snopa ali nastavitev zakasnitve izklopa (30min).  Set sijalk LTC je izdelan iz najkakovostnejših plastičnih materialov ter COB LED sijalk. Uporaba visokokakovostnih materialov v proizvodnji neposredno pomeni brezhibno delovanje naprave in dolgo življenjsko dobo.

Moč: 1W
Število luči: 3
Svetlobni tok: 100 lm
Življenjska doba LED: 10000h
Napajanje svetilk: 3 x AAA
Napajanje pilota: 2 x AAA
Material: Plastika

Šifra: LXLL76 Kategorija:
Teža 0.22 kg
Za polnjenje

NE

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.