,

LED delovna svetilka s teleskopskim magnetom 3W 220 lumnov 2v1

Šifra: 22727

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


10.53

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Ta priročna LED delovna svetlka deluje na baterije in je zato neodvisna od električne vtičnice. Nepogrešljiv pripomoček za vse dejavnosti, kjer je potrebna dobra osvetlitev delovnega območja (avtomehaniki, električarji, serviserji,…). Opremljena je z dvema magnetnima držaloma, kar pomeni, da lahko svetilko pritrdite na skoraj vse kovine vrtljivi spoj pa omogoča nastavitev kota svetlobe. Svetilka  ima tudi teleskopsko palico z magnetom, ki je uporaben pri pobiranju majhnih vijakov ali drugih kovinskih delov. Poleg zelo svetle 3 W COB LED diode ima izdelek na vrhu tudi 1 W LED svetilko.
Robusten material: stabilno ABS ohišje z gumijasto prevleko
Kavelj + močna magnetna podlaga
Delovna luč COB LED s 3 vati in 220 lumni
COB LED svetilka z 1 W in 120 lumni
25 cm raztegljivo teleskopsko magnetno orodje za dvigovanje majhnih vijakov
180 vrtljivo podnožje z 2 magnetoma
Napajanje: 3x AAA (niso priložene)
Dimenzije ŠxVxG: 60x125x24mm

Šifra: 22727 Kategoriji: ,
Teža 0.10 kg
Za polnjenje

NE

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.