,

Baterijska LED svetilka s PIR senzorjem gibanja in ALU ohišjem 4 x AAA 10 LED 6000K

Šifra: 22109

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


14.64

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Robustna in hkrati elegantna LED svetilka,  katera zahvaljujoč baterijskemu delovanju nudi močno svetlobo tudi brez omrežne povezave in je ni treba ročno vklopiti zahvaljujoč vgrajenemu detektorju gibanja PIR! Idealna za uporabo v počitniških prikolicah, na vikendih, kot zasilna razvetljava ali v omarah in predalih.

Tehnične podrobnosti:
Brezžično delovanje na baterije.

Enostavna montaža, dostava vključuje magnetni trak in lepilne blazinice.
Idealna za omare, vitrine, kampiranje, garaže – brez vijakov,
10 svetlih SMD LED
Stabilen okvir za montažo na steno
Samodejni vklop ob premikanju ter izkloppo 15 sekundah
Dnevno-nočni senzor, preklaplja samo ob mraku in v temi
Napajanje: 4 baterije AAA (niso priložene)
Dimenzije (DxŠxV): 190x30x16mm + 6mm senzor
Svetilnost: 80lm
Barva svetlobe: bela
Barvna temperatura: 6000K
Kot svetilnosti: 120°
100 % svetlost: <1 sek.
Vklop/Izklop: 20.000x
Delovni čas: cca. 30.000 ur.
RA: >65
Živo srebro Hg: 0,0 mg
Ni mogoče zatemniti
Ni primerno za poudarjeno razsvetljavo

 

Nikoli ne glejte neposredno ali nezaščiteno v svetlobo ali neposredno v LED diode, svetlost vas lahko zaslepi in tvegate poškodbe in morda trajne poškodbe oči ali mrežnice. Svetilke nikoli ne usmerjajte v ljudi ali živali! Izdelek med delovanjem nikoli ne sme biti pokrit.

Odprite pokrov za baterije in pravilno vstavite baterije. Pri vstavljanju baterij pazite na pravilno polariteto (±). Prosimo, da uporabite samo neprepustne, visokokakovostne baterije/baterije za ponovno polnjenje. Vedno odstranite baterije/baterije za ponovno polnjenje, če jih dalj časa ne boste uporabljali. Izdelek in baterije/akumulatorske baterije smete shranjevati samo pri 15-25°C v suhih prostorih. Baterije/baterije za ponovno polnjenje niso igrače in jih ne smete hraniti ali uporabljati v dosegu otrok.

Šifra: 22109 Kategoriji: ,
Teža 0.101 kg
Dimenzije 23 × 33 × 190 cm
Za polnjenje

NE

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.

Morda bi vas zanimalo tudi…