,

Baterijska svetilka za delavnice COB + 1 LED

Šifra: A260

Dostopnost:

Na zalogi


6.99

Na zalogi

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

COB LED baterijska svetilka je nepogrešljivi del vsake delavnice ali garaže, primerna je tudi za kampiranje, nočne izlete ali celo za menjavo koles. Visoko kakovosten in robusten LED COB čip ustvari močno svetlobo ter je zelo energetsko učinkovit in trajen. Poleg tega je na vrhu svetilke vgrajena LED dioda, ki daje usmerjen snop svetlobe. Svetilka je vodoodporna, tako da jo lahko uporabljate v vseh pogojih. Svetilka je opremljena s priročnim zložljivim ročajem ter magnetom, tako da jo je mogoče pritrditi na katerokoli kovinsko površino.

Napajanje: 3 x AAA baterije (niso vključene)
Dimenzije: 21 x 6 cm.

 

Barva svetilka bo poslana glede na razpoložljivo zalogo.

Teža 0.07 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.

Morda bi vas zanimalo tudi…