ALU žepna svetilka 360 1 x LED 8W + 1 x COB 3W 3 x AAA / AKU 18650 microUSB

Šifra: LXLL83

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


19.84

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Visokokakovostna vrtljiva ročna svetilka, izdelana z najvišjo natančnostjo. Visokokakovostno aluminijasto ohišje zagotavlja odlično odpornost na mehanske poškodbe in prispeva k izjemni vzdržljivosti naprave. Svetilka je kompaktna in relativno lahka, kar omogoča udobno uporabo in enostaven transport. Inovativna oblika in edinstvene možnosti prilagajanja razlikujejo napravo od drugih ročnih svetilk.

Svetilka ima inovativen dizajn, ki ga ni mogoče najti v tradicionalnih ročnih svetilkah. Svetilka ima na vrhu vrtljivo glavo z dvema LED diodama za različne namene. To je mogoče zahvaljujoč 360-stopinjski nastavitvi vpadnega kota svetlobe, hitri menjavi med obema LED diodama in osvetlitvi z obeh strani hkrati.

Ko gre za baterijske svetilke, ima vsestranskost ključno vlogo. Svetilka je zasnovana tako, da se napaja na dva načina. Napravo lahko enostavno napajate tako z Li-ion baterijo 18650 kot s tremi baterijami AAA.

Vrtljiva glava svetilke vsebuje diodo T6 z močjo 8W in svetilnostjo 600lm ter COB diodo z močjo 3W s svetilnostjo 300lm. Dva neodvisna svetlobna vira z različnimi lastnostmi povečujeta možnosti svetilke in omogočata učinkovito uporabo v več situacijah, poleg inovativnih oblikovnih rešitev pa izdelek odlikujejo solidni svetlobni parametri, zaradi česar je svetilka zanimiva ponudba v svojem cenovnem razredu.

Zasnova svetilke je bila zasnovana tako, da poveča uporabnost vrtljive glave. Zaradi tega je naprava opremljena z močnim magnetom, nameščenim na podstavku, ki omogoča stabilno pritrditev svetilke na kovinsko površino. Obe funkciji se dopolnjujeta, omogočata enostavno ustvarjanje statičnega vira svetlobe z nastavljivim vpadnim kotom svetlobe, ki osvetljuje delovno območje.

Svetilka je bila ustvarjena z upoštevanjem potreb uporabnikov. Potrudili smo se, da je delovanje čim bolj intuitivno, sama naprava pa lahko brez težav opravlja svojo funkcijo in uporabnika nikoli ne pusti na cedilu.

Vrste LED: T6 + COB
Moč: T6 – 8W COB – 3W
Svetlobni tok: T6 – 600lm COB – 300lm
Življenjska doba LED diod: do 200 m
Življenjska doba LED diod: 50000h
Napajanje: Li-ion 18650 baterija, 3 x AAA baterija
Barva: črna
Material: sluminij
Načini osvetlitve: T6 – 3 (srebrni gumb) COB – 4 (rdeči gumb)

Vključeno:
1 x vrtljiva svetilka
1 x microUSB kabel
1 x AAA adapter za baterije

Šifra: LXLL83 Kategorija:
Teža 0.20 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.