ALU ročna svetilka IP65 5W 2×18650 s polnilnikom

Šifra: A5224

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


28.77

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Aluminijasta svetilka Entac bo poskrbela za svetlobo, ki jo potrebujete v vsaki situaciji. Naj gre za izpad električne energije, izlet, temno zimsko jutro ali katero koli drugo situacijo, bo naša svetilka prišla prav. Svetilko z zaščito IP65 lahko uporabljate tudi v mokrih razmerah, medtem ko aluminijasto ohišje zagotavlja njeno vzdržljivost. Je majhna in praktična za uporabo z edinstveno plastično škatlo za shranjevanje. Svetilka ima izhodno moč 5 W in svetlost 400 lumnov, kar omogoča vidni domet do 150 metrov. Deluje z dvema baterijama 18650, ki sta priloženi izdelku, skupaj s stenskim polnilnikom. Njen čas delovanja je največ 6 ur.

Material: ALU
Moč: 5 W
IP razred: IP65
Maks. razdalja žarka: 150 m
Vir napajanja: 2×18650
Svetilnost:a 400 lm
Maks. čas delovanja: 6 ur
Velikost embalaže: 115 mm x 70 mm x 200 mm
Teža: 620 gramov

Šifra: A5224 Kategorija:
Teža 0.28 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.