Podajalec zobotrebcev v obliki gobe 75 x 100 mm

Šifra: 57097E

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


2.91

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Preprosto pritisnite gumb na vrhu gobe in zobotrebec samodjeno izskoči. Vesela oblika dobro izgleda na mizi kateregakoli gospodinjstva ali restavracije. Gobji klobuk je odstranljiv in ga je mogoče ponovno napolniti z zobotrebci.

Ustvarjalna in higienska rešitev
Vesela zasnova
Plastika

Velikost: 100 x 75 mm
Zmogljivost: cca.. 70 kosov zobotrebec
Oblika: gobe
Teža: 40 g

Šifra: 57097E Kategorija:
Teža 0.064 kg
BAR koda
Minimalno naročilo

1 kos

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.

ČRNI PETEK je tukaj! 15% popusta na VSE (nakup nad 20€) samo do 28.11.! Koda: crnipetek
+ +