Magnetno stojalo za začimbe + kuhinjski set iz bambusa 7 delni 80 x 135 x 275 mm

Šifra: BW1007

Dostopnost:

Na zalogi v Mariboru


23.61

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Kuhinjski set pripomočkov in stojalo za začimbe iz naravnega bambusovega materiala. Magneti na sprednji strani držala držijo 3 posodice za začimbe s prozornimi pokrovi. Vrhove posodic je mogoče odstraniti ali zasukati, tako da lahko skozi odprtine na strani enostavno dostopate in dodate potrebno količino začimb. Kuhinjska lopatica in lesena žlica iz bambusa so nujni pripomočki za učinkovito in hitro kuhanje.

Enostavno čiščenje
Udobna uporaba
Stojalo za začimbe iz nerjavečega jekla
Magnetno stojalo

Velikost: 80 x 135 x 275 mm
Material nosilca: bambus
Kuhinjsko orodje: lopatica, lopata, žlica
Material: bambus
Držalo za začimbe: 3 kosi iz nerjavečega jekla
Velikost držala za začimbe: Ø65 x 45 mm
Teža: ~670 g

Šifra: BW1007 Kategorija:
Teža 0.67 kg
BAR koda
Minimalno naročilo

1 kos

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.