Vsestranski kakovostni nahrbtnik BERG z veliko predelki 18 “, žep za prenosni računalnik do 15,6”

Šifra: BERG

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


59.73

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Berg je univerzalni nahrbtnik iz najkakovostnejših materialov. Izdelki Svensson so bili zasnovani v celoti z upoštevanjem kupca in njegovih potreb. To pomeni, da bo izdelek ustrezal zahtevam tudi najzahtevnejših uporabnikov in se spoprijel s težavami vsakdanje uporabe.

Ena največjih prednosti nahrbtnika Berg je njegova velikost in velika zmogljivost. Zaobljena oblika in množica žepov zagotavljata izjemen prostor za pakiranje in varnost shranjenih predmetov. To pomeni, da je izdelek zelo vsestranski, zagotavlja velik prostor za shranjevanje in dobro ločevanje med predmeti. Kombinacija temnih barv ga naredi nevsiljivega, mladosten dizajn pa pomeni, da se bo popolnoma ujemal z vašo vsakodnevno obleko. Kot nalašč za šolo ali službo. Organizator, vgrajen v notranjost nahrbtnika, vam omogoča varno shranjevanje majhnih, občutljivih predmetov in njihovo učinkovito ločevanje od ostale vsebine.

V največjem glavnem predelu so nameščeni žepi za prenosnike in tablice. Drugi, manjši žep je opremljen z organizatorjem in obeskom za ključe. Na sprednji strani nahrbtnika sta dva dodatna žepa. Poleg tega je Berg opremljen s stranskimi žepi – po en na vsaki strani. Množica predelkov in žepov daje uporabniku popolno svobodo pri urejanju vsebine, edina omejitev je uporabnikova domišljija in ustvarjalnost.

Vgrajen žep za prenosni računalnik z največjo diagonalo 15,6 ” bo zaščitil vašo napravo in vam omogočil, da jo enostavno in varno zaščitite. V dodaten, manjši žep, nameščen neposredno nad njim, lahko shranite bralnik e-knjig ali tablični računalnik. Žepi so obloženi z mehk peno, ki odpravlja morebitne tresljaje in sunke, ki lahko negativno vplivajo na elektronsko opremo. Takojšen dostop do vsebine nahrbtnika je enako pomembna kot njegova velika zmogljivost. Berg je opremljen s številnimi predelki, največji pa se lahko odpre za 180 stopinj.

Naramnice in zadnji del nahrbtnika so obloženi z mehkim in zračnim materialom, ki zagotavlja udobje tudi pri dolgih urah neprekinjene uporabe. Ročaj na vrhu nahrbtnika je obložen z mehkim materialom, zato ne obremenjuje vaše roke. Snemljiv obesek za ključe zagotavlja varnost vaših ključev. Prisotnost obeska pomeni, da kadar koli veste, kje so vaši ključi, ko ji potrebujete, preprosto segnite v nahrbtnik in z enim klikom odklenite zapah. Ta rešitev omogoča shranjevanje ključev na varnem mestu, hkrati pa omogoča enostaven dostop v nekaj sekundah.

Žep za prenosni računalnik: da
Žep za tablični računalnik: da
Obesek za ključe: da
Široko odpiranje: da
Število delov: 6
Dimenzije: 310 x 156 x 470 mm
Material: najlon

Šifra: BERG Kategorija: Oznaki: ,
Teža 1.80 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.