Univerzalno stojalo / nogica za kolo 34 cm – 39 cm

Šifra: LXRW21B

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


14.83

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Kovinska nogica za kolo z nastavljivo dolžino, zasnovana za namestitev na zadnji okvir. Pritrdi se z dvema vijakoma s spono, kar omogoča enostavno namestitev na okvir različnih debelin. Noga ima nedrsečo kapico in močan zložljiv tečaj. Trdna konstrukcija zagotavlja visoko stabilnost nosilca.

Lastnosti in specifikacija izdelka:

Trdna kovinska noga kolesa za visoko stabilnost kolesa.
Posebna kapica znotraj objemke preprečuje premikanje stopala.
Nedrseča

Material: aluminij
Največja širina okvirja: 2,5 cm
Dolžina  (nastavljiva): 34 cm – 39 cm
Primerno za kolesa s premerom koles: 24” – 29”
Teža: 285 g
Barva: črna

Šifra: LXRW21B Kategorija:
Teža 0.29 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.