Torba kolesarska za okvir kolesa s predalom za bidon

Šifra: RIDER105G

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


15.68

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Praktična torba trikotne oblike iz vodoodpornega materiala. Posebna oblika omogoča pritrditev torbe na okvir v predelu sedeža, kar nam omogoča dober dostop do njene notranjosti. Zadrga omogoča hiter dostop do enega prostornega žepa, v katerega lahko skrijemo na primer stvari, potrebne za izlet s kolesom ali ključavnico za kolo. Drugi žep za steklenico vode bo prav tako uporaben na potovanju. Torba je na okvir pritrjena z močnimi ježki.

Število žepov: 2
Material: 600D poliester
Siva barva
Prostornina: 1 L
Dimenzije: 20,5 x 18 x 5 cm
Teža: 75 g
Vodotesnost: IPX2

Šifra: RIDER105G Kategorija:
Teža 0.08 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.