Tlačilka kovinska z manometrom

Šifra: AWR1820

Dostopnost:

Ni na zalogi


28.19

Ni na zalogi

Talna tlačilka z velikim enostavno berljivim merilnikom tlaka. Najvišji tlak je 160 psi in je reverzibilen za ventile Presta in Schrader. Ergonomska oblika in stabilna noga omogočata lažje in hitrejše upravljanje.

Značilnosti:

Velikost: približno 610mm
Dolžina cevi: približno 800 mm
Višina: približno 620 mm
Barva: rumena
Teža: približno 1,12 kg
Material: aluminijeva zlitina
Max tlak: 160 psi (11 barov)

AerTight glava tlačilke ne bo puščala zraka pri odklopu od gumba za sprostitev tlaka ventila na glavi tlačilke
Manometer z enostavno berljivim zaslonom

 

Narejeno na Taiwanu.

Šifra: AWR1820 Kategorija:
Teža 0.60 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.