Podložena prevleka za kolesarski sedež črna

Šifra: M07712

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


4.50

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Polnilo naredi kolesarjenje zelo udobno. Prevleka je uporabna predvsem med dolgimi kolesarskimi vožnjami po težkem terenu – odlično absorbira neravnine na cestišču. Prilagodite jo lahko  velikosti sedeža – samo položite jo na sedež in natopotegnite trak, da fiksirate prevleko. Tako pritrjena prevleka se bo prilagodila obliki sedeža in ne bo zdrsnila z njega. Na hrbtni strani prekrivke je odsevni trak, ki bo poskrbel za še boljšo vidljivost ob zori in mraku. Izdelek se popolnoma prilega večini sedežev, ki so na voljo na trgu. Primerna za mestna, gorska, MTB in cestna kolesa.

Material: goba + material proti drsenju
Dimenzije max. (dolžina / širina / višina): 25 / 17,5 / 7 cm
Teža: 0.032 kg

Šifra: M07712 Kategorija:
Teža 0.03 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.