Alarm za kolo z daljincem 110 Db

Šifra: 51070

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


9.95

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Se vam je kdaj zgodilo, da ste zaklenili kolo in ko ste se vrnili, ga niste našli? Za vas imamo odlično rešitev! Alarm za kolo je namenjen zaščiti pred krajo koles. Daljinski upravljalnik lahko uporabite za zaščito ali deaktiviranje zaščite. Ko je alarm vklopljen se ob zaznavi premika kolesa vklopi alarm. Opozorilo traja približno 30 sekund, ko alarm ponovno zazna gibanje, se alarm ponovno oglasi.

Alarm visoke učinkovitosti (110 dB)
Omejena vodoodpornost (svetujemo montažo pod sedež)
Pritrditev z vijaki
Vklop / izklop z daljinskim upravljalnikom
Varčevanje z energijo, na baterije

NAVODILA ZA UPORABO Izdelek je zasnovan za zaščito kolesa pred krajo. Z daljinskim upravljalnikom lahko aktivirate ali izključite alarm. Ko je alarm vklopljen, sirena oddaja zvok z močjo 110 decibelov, ki označuje nevarnost kakršnih koli premikov. Zvok alarma se ustavi po 30 sekundah in se ne bo ponastavil, razen če v primeru premika. Paket vključuje vijake za pritrditev naprave. Namestitev je zelo preprosta. 1. Vstavite baterije za delovanje. Preverite, ali so baterije pravilno nameščene. 2. Pritrdite sprejemnik na kolo (npr. pod sedež, na prtljažnik, krmilo ali podobna območja). Da se izognete morebitnim poškodbam, nastavite sprejemnik obrnjen proti tlom. 3. Ko je vaše kolo parkirano, aktivirajte alarm z daljinskim upravljalnikom. Daljinski upravljalnik držite v smeri IR (infrardečega) sprejemnika in pritisnite gumb. 2x pisk označuje, da je alarm aktiviran (slika 1) lx dolg pisk: alarm deaktiviran 4. Ko se vaše kolo premika, se alarm vklopi. Signal alarma lahko onemogočite z daljinskim upravljalnikom.   Vstavljanje / zamenjava baterije “A” in “B” 1. Odvijte vijake, s katerimi je pokrov baterije pritrjen, in ga odstranite. 2. Priključite baterijo / baterije. Preverite polariteto! 3. Baterijo postavite v sprejemnik. 4. Pokrov pritrdite nazaj z vijaki.

Material: plastika
Glasnost Sirene: 110 dB
Čas alarma: ~ 30s
Velikost alarma: 95 x 63 x 36 mm
Oddaljena daljinca: 59 x 34 x 14 mm
Napajanje: 1 x 9V in 3 x LR44 baterija (ni priložena)

Šifra: 51070 Kategorija:
Teža 0.133 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.

Morda bi vas zanimalo tudi…