Preklopno vgradno stikalo OFF/ON 16A 250V rdeča osvetlitev

Šifra: 09029PI

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


1.50

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Široko uporabno, dobro znano prkelopno stikalo z rdečo svetlobo za vgradnjo v električno opremo ali v elektroniko. Rdeča lučka označuje, ko je stikalo vklopljeno.

2 vezja
16 A – 250 V
IZKLOP VKLOP
I-O znaki
Rdeča lučka

Tip stikala: DPST
Moč: 16 A (20 A) – 250 V AC
Namestitvena velikost: 28 x 22 mm
Velikost stikala: 31 x 25,5 mm
Velikost priključka: 6 x 10 mm
Barva lučke: rdeča
Barva stikala: črna

Šifra: 09029PI Kategorija:
Teža 0.057 kg
BAR koda

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.