Skrita vgradna šuko vtičnica z USB vhodom bela

Šifra: 20461WH

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


38.85

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Vgradna vtičnica za pisarniško in domačo uporabo, s plastičnim ohišjem in zmogljivim USB priključkom. Vaše namizno pohištvo naj bo vedno elegantno in urejeno, a hkrati funkcionalno. Telefon, tablico ali drugo digitalno napravo lahko preprosto napolnite preko USB priključka. Ne vstavljajte več kot enega podaljška! Ne upravljajte pokrito! Samo za notranjo uporabo!

Delovna napetost: 230 V
Maks. moč: 16 A
Moč USB: 2,1 A
Maks. moč: 3680 W
Dolžina kabla: 1,5 m
Vrsta kabla: H05VV-F 3G1,5 mm² (3 x 1,5 mm²)
Vgradna velikost: 60 mm
Vgradna globina: 90 mm
Barva: bela

Šifra: 20461WH Kategorija:
Teža 0.30 kg
BAR koda
Minimalno naročilo

1 kos

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.