Zaščitna prevleka za podaljške na prostem

Šifra: 11299B

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


5

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Pri vrtnarjenju pogosto potrebujemo električna orodja in stroje, za katere običajno uporabljamo podaljške. Ta zaščitni ovitek je zasnovan za zaščito pred vlago ali umazanijo. Uporaba zaščitnega ovitka je priporočljiva tudi za družine z majhnimi otroki, saj otroku preprečuje dostop do električnih vtičnic.

Enostaven za uporabo: na obe strani vstavite konec podaljškov, jih povežite med seboj in nato zaprite nepremočljiv pokrov.

 

Enostaven za uporabo
Oblika v obliki kapsule
Združljiv z večino zunanjih podaljškov
Odporen na vlago in umazanijo
Gumijasto tesnilo (zaščita IP44: odporen proti pršenju vode)

Velikost: 21 x ø7 cm
Material: umetna masa
Teža: 114 g
Zaščitni razred: IP44 (odporen proti pršenju vode)

Šifra: 11299B Kategorija:
Teža 0.12 kg
BAR koda
Minimalno naročilo

1 kos

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.