Set termoskrčljivih cevi – srkčk 100 kos črne

Šifra: A3159

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


6.93

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Cevka se pod vplivom visoke temperature skrči, tesno drži in skrbno ščiti kabel. Če želite cevko skrčiti, potrebujete samo navadni vžigalnik. Termoskrčljiva cev popolnoma izolira in tesni ter oblikuje zaščitno, protikorozijsko, izolativno in dekorativno plast. Zanje je značilna visoka odpornost na spreminjajoče se vremenske razmere, zaščita pred vlago saj prevzamejo obliko predmeta in povečuje njegovo mehansko moč. Termoskrčljive cevi oz. skrčke imajo neomejen čas shranjevanja, odporne so tudi na glive, plesni, agresivne dejavnike, npr. sol, ki se pozimi uporablja na cestah. Uporaba: – Izolacija električnih priključkov, – povezovanje in tesnjenje žičnih snopov, – popravilo poškodovane izolacije na kablih. Širine v kompletu: 1,5 / 2,5 / 4 / 6 / 10 /13 mm Barva: črna Dolžina: 10 cm

Šifra: A3159 Kategorija:
Teža 0.12 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.