Kabelska skrčka z bakrenim kontaktom pocinkana 1,5mm2 10 kos roza

Šifra: 07900757

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


2.39

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Omogoča trajno povezavo kablov brez uporabe zunanjih električnih konektorjev. Izdelek je zaščiten z zunanjo toplotno skrčljivo izolacijo, zaradi katere je tesnost povezave boljša.
Konektorji zagotavljajo vodoodpornost, preprečujejo korozijo kablov in ščitijo pred poškodbami. Povezava se izvede tako, da kabelski čevelj na kabel stisnemo s kleščami, nato pa spoj segrejemo z industrijskim fenom ali vžigalnikom

Tehnične specifiakcije:
Tip: objemka s toplotno skrčljivo izolacijo
Presek jedra: 1,5 mm²
Kontaktni material: baker (100%) pocinkan
Izolacijski material: PE
Debelina prevodnega materiala: 0,4mm
Barva izolacije: roza
Skladnost s standardom: EN 60352-2: 2099
Vrsta embalaže: blister
Količina v paketu: 10

Šifra: 07900757 Kategorija:
Teža 0.05 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.