, ,

Smart Wi-Fi Tuya LED plafoniera 18W RGB + 3000-6000K

Šifra: ZELCE20W

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


54.56

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Za družino izdelkov Zelux je značilna visoka kakovost in dolgoročna zanesljivost. Pri njihovem oblikovanju sta ključno vlogo odigrali praktičnost in široka uporabnost. Zahvaljujoč LED tehnologiji lahko prihranite do 80%. Zatemnimo ga z daljinskim upravljalnikom, ki je priložen v paketu.
Zahvaljujoč funkciji RGB lahko ustvarite vzdušje za vsako situacijo – družinske počitnice, božično večerjo, romantično večerjo, večerno zabavo z vašo najljubšo knjigo ali zabavo s prijatelji, …

Svetlost in barvna temperatura sta popolnoma nastavljivi.

Zahvaljujoč vgrajenemu WiFi čipu vam aplikacija SmartLife, ki deluje na mobilnem telefonu iOS (Apple) ali Android z internetno povezavo, omogoča daljinsko upravljanje svetlosti LED osvetlitve in izbiro želene barve.

Navodila:
Prenesite aplikacijo “TuyaSmart” na svoj telefon.
Preverite, ali je vaš telefon povezan z omrežjem WiFi, nato odprite
Aplikacija “TuyaSmart”.

1. Registrirajte uporabniški račun tako, da vnesete svojo telefonsko številko ali e-poštni naslov.

2. Po prijavi pritisnite gumb “+” in nato vklopite krmilnik.

3. Izberite zavihek »Osvetlitev« na levi, nato tapnite ikono z oznako »Osvetlitev (WiFi)«.

4. Vnesite geslo za omrežje WiFi in kliknite »Naprej«.

5. Pred seznanjanjem se prepričajte, da LED hitro utripa. Če tega ne opazite, vklopite in izklopite krmilnik 3-krat v 10 sekundah. Ko je seznanjanje uspešno, LED hitro utripa.

Dotaknite se »Potrdi, da indikator hitro utripa« in nato pritisnite naslednji gumb, da začnete seznanjanje

6. Po uspešnem seznanjanju imate možnost poimenovati izdelek, nato pritisnite gumb »Končano« in LED osvetlitev je pripravljena za uporabo.

Moč: 20W
Napetost: AC220-240V
Lumen: 1260
Temperatura: 3000K / 4000K / 6000K
Velikost (DxV) 260X66 mm
Življenjska doba: 25000 ur

Šifra: ZELCE20W Kategorije: , ,
Teža 0.50 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.