Enokanalni krmilnik WIFI

Šifra: LXU402

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


14.97

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Odličen, revolucionaren izdelek, ki vam bo olajšal življenje. Inteligentni enokanalni krmilnik prinaša klasično funkcionalnost z dodatkom sodobne tehnologije. Omogoča vam nadzor oddaljenih naprav, povezanih z njim. To so lahko na primer ventilator ali LED svetila. Največja prednost krmilnika je možnost povezave z omrežjem WiFi. To bistveno poveča zmogljivosti krmilnika. Po konfiguraciji aplikacije na mobilni napravi lahko vklopimo in izklopimo naprave, priključene na krmilnik, in celo nastavimo časovno obdobje, v katerem naj ostanejo aktivne. To omogoča natančen nadzor nad delovnim časom naprav, kar vam omogoča prihranek električne energije.

Dodatna prednost je integracija vtičnice z glasovnima asistentoma Amazon Alexa in Google Assistant. Zahvaljujoč tej funkcionalnosti lahko uporabnik uživa v preprostosti upravljanja naprav z najbolj znanimi in razširjenimi glasovnimi pomočniki. Za vklop in nadzor naprave je potreben preprost glasovni ukaz. Vsestranskost, ki je rezultat integracije z glasovnim asistentom, vam omogoča, da ta gonilnik pritrdite na pametne naprave, ki so že v vašem domu, brez strahu, da ne bodo združljive med seboj.

 

Napajalna napetost: AC 90-250V
Največji tok: 2200W 10A
WiFi standard: 2,4 GHz b / g / n
ABS material
Dimenzije: 88 x 38 x 22 mm

Šifra: LXU402 Kategorija:
Teža 0.56 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.