Univerzalni adapter 3 V-12 V / 2000 mA, 6 konektorjev

Šifra: LXG287

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


16.95

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Zahvaljujoč uporabi najkakovostnejših materialov LTC napajalnik zagotavlja varnost napajane naprave, kot tudi splošno varnost. Naprava je kot nalašč za domače in hobi aplikacije in bo izpolnila pričakovanja tudi najzahtevnejših kupcev.

Regulacija napetosti

Napajalnik je opremljen s 7-stopenjsko regulacijo napetosti v območju od 3 V – 12 V. Posledično je vsestranski in omogoča napajanje številnih različnih naprav, ki ustrezajo parametrom moči. Kot nalašč za majhne elektronske projekte, za napajanje LED trakov, igrač itd.

Napajalni kabel je zaključen s posebno vtičnico, ki omogoča priključitev enega od šestih vtičev, ki so vključeni v komplet. Kupec skupaj z napajalnikom prejme komplet najbolj priljubljenih enosmernih vtičev, zahvaljujoč katerim lahko uspešno napaja večino naprav.

Blagovna znamka: LTC
Napajalna napetost: AC 100 – 240 V
Enosmerna izhodna napetost: 3 / 4,5 / 5/6 / 7,5 / 9/12 V
Tok: 2000 mA
Moč: 24 W
2,5 mikro vtič / 2,5 x 0,7 / 3,0 x 1,1 / 3,5 x 1,35 / 5,5 x 2,1 / 5,5 x 2,5 mm
Črna barva
Dolžina kabla: 150 cm
Mere: 95 x 45 x 35 mm

Šifra: LXG287 Kategorija:
Teža 0.15 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.