Žarnica za hladilnik ali napo E14 25W 2000K

Šifra: A3472

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


0.92

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Halogenska tehnologija je danes razširjena po vsem svetu in omogoča lahko dostopen vir svetlobe. Po svoji velikosti in svetlosti so podobne tradicionalnim žarnicam, poleg tega pa zagotavljajo enako svetlobo s 30% manjšo porabo energije. Ker je halogenske žarnice mogoče uporabljati z zatemnilnim stikalom, jih je mogoče prilagoditi glede na osebne želje ali značilnosti prostora, ki ga je treba osvetliti.

Tehnologija: halogenska
Oblika: T26
Grlo žarnice: E14
Življenjska doba žarnice: cca. 1000 h
Moč: 25 W
Napetostno območje: 220-240 V
Delovna temperatura: -20 – +40 ° C
IP razred: IP20
Premer: 25 mm
Višina: 58 mm
Svetilnost: 130 lm
Barvna temperatura: 2000K toplo bela
Kot svetilnosti: 300 °

Šifra: A3472 Kategorija:
Teža 0.01 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.