E27 razdelilec “Quadro” za 4 žarnice 1 x E27 v 4 x E27

Šifra: 22822

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


13.91

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Ta razdelilec za žarnice E27 vam omogoča uporabo več žarnic na enem grlu. Idealno za foto studio, portretno in produktno fotografijo, delavnico, itd. Primerno tako za halogenske žarnice z možnostjo zatemnitve, kot tudi za energijsko varčne sijalke ESL in LED. Podpira tudi sijalke, ki jih upravlja glasovni asistent. na primer Alexa in Google Home. Praktični 4-smerni adapter za žarnice E27. Rahlo poševen za žarnice z največjim premerom Ø 86 mm.

Največ 40W na podožje
Višina brez žarnice 118 mm, širina 105 x 105 mm
Dostava brez žarnic
Material: plastika + kovina
Barva: bela

Šifra: 22822 Kategorija:
Teža 0.189 kg
Dimenzije 110 × 120 × 120 cm

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.