Programator digitalni tedenski 1800W z LCD zaslonom 10 programov

Šifra: 07901070

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


13.82

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Vrsta: digitalni
Nazivna napetost: 230V ~, 50Hz
Maks. obremenitev: 1800 W
Tok: 8 A
Vrsta vtičnice: 2P + Z
Standard vtičnice: schuko (tip F)
Vgrajena baterija za ponovno polnjenje: da
Stopnja zaščite: IP20
Število programov: 10
Širina: 50 mm
Višina: 100 mm
Globina: 75 mm
Namestitev: omrežna vtičnica

Programator z LCD zaslonom za nastavitev časa vklopa in izklopa električnih naprav kot so: razsvetljava, grelniki vode, reklama ipd. Naprava ima: 10 časovnih programov, 7 kombinacij dneva v tednu, funkcijo poletnega in zimskega časa, Funkcija COUNT DOWN, način delovanja 12 ali 24 ur. Notranja baterija: NiMH 1.2V> 100h.

Šifra: 07901070 Kategorija:
Teža 0.15 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.