Polnilec za polnilne baterije 4×18650 4.2V DC 1000mA

Šifra: LXLL984

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


14.18

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Kakovosten polnilec za baterije 18650, opremljen s 4 režami in indikatorji napolnjenosti. Polnilnik je izdelan iz visokokakovostnih materialov, kar se neposredno odraža v njegovi dolgoživosti in varnosti uporabe. Naprava je opremljena s 4 posameznimi režami, ki vam omogočajo polnjenje do 4 baterij 18650 hkrati. V polnilec preprosto vstavite želeno število kompatibilnih baterij, ga priključite na napajanje in že je pripravljen! Polnilec vam omogoča spremljanje stanja napolnjenosti baterij. Diode, ki se nahajajo nad baterijskimi režami, jasno signalizirajo uporabniku, ko je proces polnjenja zaključen in so baterije pripravljene za delovanje.

Specifikacije:
Vhodna napetost: AC 100 – 240V, 47 – 63Hz
Izhodna napetost DC 4,2V 1200mA
Združljivost: 18650 baterije
Število rež: 4
Indikator napolnjenosti: LED
Dolžina napajalnega kabla: 70 cm
Barva: črna
Dimenzije: 105 x 90 x 30 mm

Šifra: LXLL984 Kategorija:
Teža 0.10 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.