Nadomestek baterij 3xAAA 3R3 1A z napajalnikom

Šifra: 3R3P

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


18.95

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Napajalnik, namenjen napravam, ki jih napajajo tri AAA baterije in jih proizvajalec ni prilagodil za napajanje iz električnega omrežja. Največja zmogljivost je 1A. Vsi kovinski elementi, uporabljeni pri izdelavi so izdelani iz nerjavečega jekla. Pozitivni pol je označen z rdečo, negativni pol pa s črno. Izdelek je narejen iz visokokakovstnih materialov, zasnovan in narejen v EU.

Izdelek je primeren za večino izdelkov na baterije, ki so znane po veliki porabi energije, kot so otroške igrače, LED svetilke, novoletne lučke na baterije, predvajalniki glasbe, tehtnice, vremenske postaje, brezžični zvonci, namizne svetilke, itd.

V primeru preobremenitve ali kratkega stika na izhodu se napajanje izklopi in vrne v normalno delovanje, ko se odstrani vzrok kratkega stika.

Ne zagotavljamo, da bo izdelek primeren za vsako napravo, ki jo napajajo baterije, predvsem kadar:

– potrebujete napajalnik z večjim izkoristkom toka
– poleg skupne napetosti zaporedno povezanih baterij naprava uporablja tudi vmesno napetost
– naprava ima občutljive ojačevalnike, ki reagirajo na motnje, ki jih povzroči pretvorba impulzne napetosti

Z izbiro napajalnika namesto baterije zaščitite okolje pred težkimi odpadki, ki vsebujejo težke kovine in druge strupe ter izključite tveganje za “puščanje baterije”, ki pogosto povzroči poškodbo naprave.

Najpogosteje o nakupu odloča ekonomski dejavnik. Energija 1 kWh iz električne vtičnice stane manj kot 0,20€, če želite pridobiti takšno energijo iz baterij, jih potrebujete več kot 1000!

Vhodna napetost: 230V AC (napajalnik)
Izhodna napetost: 4.5V
Moč: 1A
Dolžina kabla: cca. 2m
Material: plastika + nerjaveče jeklo

Šifra: 3R3P Kategorija:
Teža 0.11 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.