Baterija 9V blok alkalna

Šifra: EB7951

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


3.63

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Alkalna baterija 9V (6LF22). Osnovna ponudba alkalnih baterij se odlikuje po času delovanja v energetsko učinkovitih napravah. Učinkovitost teh baterij je najboljša pri uporabi v napravah z nizko dolgotrajno porabo toka. V primerjavi s cink-ogljikovimi in cink-kloridnimi baterijami ima dolgo življenjsko dobo do 5 let in zaščito pred puščanjem. Njihova delovna temperatura je od -20 °C do +60 °C.

Tehnični parametri:

Velikost baterije: 9 V
Kemična sestava: alkalna
Kategorija / Serija: Ultra Alkaline
Možnost polnjenja: ne
Napetost: 9 V
Tip: 6LP3146 9 V (1604)
Delovna temperatura: -20 °C do +60 °C
Teža: 44 g
Maks. rok uporabnosti: 5 let
Velikost: 26,5 × 17,5 × 48,5 mm

Šifra: EB7951 Kategorija:
Teža 0.04 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.