15m cev za zalivanje vrta s stenskim nosilcem in šobo 165 x 150 x 275 mm

Šifra: 11358B

Dostopnost:

Ni na zalogi


22.53

Ni na zalogi

Stenski nosilec in komplet cevi za zalivanje. Zahvaljujoč skrčljivi cevi lahko dolgo cev shranite na majhnem prostoru. Nastavljiva glava zagotavlja, da lahko vsaka rastlina dobi idealno nego. Držalo je enostavno za prenašanje, a hkrati idealno tudi za shranjevanje neuporabljenega kompleta  v zimskih mesecih. Tako se cev ne zlomi ali poči, vendar se prilega v majhen prostor.

Ročaj za nošenje
Izdelano iz trpežne plastike
Dve pritrdilni točki
15 m gibljiva cev
Razširi se do trikratne dolžine
Ne zlomi se, ustvarja močan vodni curek
7 funkcij

Pozor! Pred uporabo razpletite namakalno cev po celotni dolžini držala! Prepovedano je tlačiti cev z navijanjem na držalo!

Vsebina kompleta: 1 kos držalo, 15 m cev
1 kos namakalna glava
2 kosa 1/2″ hitri priključek
2 kosa priključka za pipo
Velikost: 165 x 140 x 275 mm
Barva: zelena
Material: plastika
Največja nosilnost: 5 kg
Pritrditev: vijak (ni priložen)
Razdalja luknje za obešanje: 122 mm
Teža: ~633 g

 

Deluje pri vodnem tlaku od 30 do 238 PSI! (Tlak vode običajnih cevi je 30-90 PSI). Ne pritiskajte, ko ni v uporabi (zaradi nevarnosti počenja).

Šifra: 11358B Kategorija:
Teža 0.65 kg
BAR koda
Minimalno naročilo

1 kos

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.