Solarna LED svetilka v obliki sončnice toplo bela svetloba 70 cm 2 kosa

Šifra: 11722

Zaloga:

Na zalogi v Mariboru


25.76

Na zalogi v Mariboru

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Naredite svoj vrt poseben s temi pisanimi LED solarnimi sončnicami, ki so odlična dekoracija tudi podnevi, a po sončnem zahodu postanejo res posebne. Vsaka sončnica skriva 10 kos mikro LED lučk, ki osvetljuje cvetne liste. S konico jo lahko hitro in enostavno postavite kamorkoli. Ko se stemni, se lučka samodejno prižge in ugasne ob sončnem vzhodu. Čez dan sončne celice pretvarjajo sončno energijo v električno in jo shranijo v baterijo.

Število LED diod: 10 kosov / cvet
Barva LED: toplo bela
Solarni panel: 38 x 38 mm, 2 V, 70 mA
Vir napajanja: 1 x AA, 1,2 V, Ni-MH baterija
Kapaciteta baterije: 400 mAh
Trajanje polnjenja: 8 ur
Trajanje delovanja: 6 – 8 ur
Velikost svetilke (z konico): 70 x 15 x 15 cm
Material: plastika
Zaščita: IP44
Teža: ~120 g
Vsebina paketa: 2 kos

Šifra: 11722 Kategorija:
Teža 0.12 kg
BAR koda
Minimalno naročilo

1 kos

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.