Solarna fontana – 160 x 160 mm

Šifra: 11226

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


23.99

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Ustvarite prijetno vzdušje na svojem vrtu s to fontano, ki jo lahko postavite v vrtne ribnike. Fontano poganja sonce zahvaljujoč vgrajenim solarnim panelom. Ožičenje ali baterije niso potrebni. Napravo lahko uporabljate s 5 vrstami šob, zato bo vsak zagotovo našel tisto, ki je zanj primerna. Izdelek je enostaven za uporabo: na napravo pritrdite pravo šobo in izdelek položite na površino vode. Črpalka na dnu naprave skozi šobo dovaja vodo v zrak. Višina vodnega curka je v veliki meri odvisna od intenzivnosti sonca in količine neposredne sončne svetlobe.

Plava na vodni gladini
Lahko se uporablja brez priključnih kablov
Deluje na okolju prijazen način, s sončno energijo
Deluje tudi takrat, ko je malo sonca (deluje samo na soncu)
Do 50 cm vodnega curka

Velikost: 160 x 160 x 52 mm
Solarni panel: 7V / 1,4 W
Zmogljivost vodne črpalke: DC 7V – 140 mA
Velikost vodnega stolpca: do 50 cm
Pretok vode: 200 L / h
Življenjska doba:> 20000 ur
Delovna temperatura: +5 – (+ 50 ° C)
Teža: ~ 170 g
Barva: črna

Šifra: 11226 Kategorija:
Teža 0.238 kg
BAR koda
Minimalno naročilo

1 kos

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.