Solarna LED svetilka reflektorska 5500K

Šifra: L1370

Dostopnost:

Na zalogi v našem skladišču


22.45

Na zalogi v našem skladišču

Dostava: 4,50€ (nad 50€ brezplačna)    Dostavlja: Pošta Slovenije

Kompaktna izdelava in uporaba najnovejše LED tehnologije omogočata, da svetilka izpolni svojo nalogo tudi v najtežjih pogojih. Zaradi kompaktnih dimenzij in majhne teže omogoča enostavno namestitev namesto starih, dotrajanih in energijsko potratnih reflektorjev.

Solarna LED svetilka je opremljena z energetsko varčnim LED svetlobnim virom (4 SMD LED) z močjo 2W, hladno bele barve z barvno temperaturo 5500-6000K, hkrati pa ima svetilnost 120lm. Reflektor ima senzor mraka s kotom zaznavanja 60°. Svetilka ima nastavljiv kot svetlobe in možnost nastavitve solarnega panela, samo odvijte zaščito, nastavite želeni kot in privijte zaščito nazaj. Reflektor se lahko namesti tudi na fasado ali steno.

Čas delovanja in polnjenja:

Čas delovanja: pribl. 8 ur
Čas polnjenja: pribl. 6-8 ur na polnem soncu
Izdelek zasveti s 100 % svetlostjo, ko zazna mrak.

LED svetilka je inovativna naprava, ki se lahko uporablja na prostem npr. na fasadi stavbe, garaži ali na steni. Uporabljeni materiali omogočajo zelo dobro zaščito pred vremenskimi vplivi (IP65), kot so voda, prah ali umazanija.

Zahvaljujoč tej zunanji svetilki zlahka osvetlimo različne površine, zgradbe, vrtove, hkrati pa poudarimo njihovo edinstvenost, jih naredimo lepše in vpadljivejše.

Tehnične specifikacije:
Navoj: vgrajen vir svetlobe
Moč (W): 2
Svetilnost (lm): 120
Barva svetlobe: hladno bela
Barvna temperatura (K): 5500-6000K
Oblika: reflektor
Ohišje: ABS
Tip / količina LED: 4 SMD
Kot svetilnosti: 60
Velikost (mm): 100 x 270 x 340
Optimalni delovni pogoji: od -10 ° do ~ + 45 ° C
Baterija: 3,7 V 2200 mAh
Solarni panel 5V 1,2W
Stopnja zaščite: IP65
Dimenzije: 100 x 270 x 340 mm

Šifra: L1370 Kategorija:
Teža 0.20 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.