LED solarna svetilka z efektom plamena 12 LED 30lm IP44

Šifra: L1313

Dostopnost:

Ni na zalogi


8.04

Ni na zalogi

Senzor mraka: da
Barva svetlobe: imitacija plamena
Baterija: 3.7V 600 mAh
Solarni panel: 2V 30 mAh
Moč: 1,2W
Svetlost: 30 lm
Kot žarka: 120 °
Mere: 75 x 75 x 510 [mm]
Razred odpornosti: IP44
Delovna temperatura: -10 ° ~ + 45 °
Material ohišja: ABS
Čas polnjenja na polnem soncu: približno 6-8 ur
Delovni čas: približno 8 ur

Izdelek vklopite tako, da odvijete zgornji del svetilke in gumb za vklop pomaknete v položaj “ON”, svetilka začne delovati, ko se zmrači.

Šifra: L1313 Kategorija:
Teža 0.15 kg

Prenosi

V kolikor zakon predvideva podrobna navodila za uporabo v slovenskem jeziku, jih lahko prenesete v elektronski obliki TUKAJ.

Ne najdete pravih navodil?


Verjetno je, da zakon za izdelek ne predvideva navodil za uporabo (npr. baterijske svetilke). Za proizvode, za katere ni posebnih predpisov velja, kot to določa 33. člen, da blagu, pri katerem za njegovo pravilno uporabo ni potreben določen postopek ali bi potrošnik z njegovo napačno uporabo lahko povzročil nevarnost zase ali za druge ali onesnažil okolje, proizvajalec ne potrebuje priložiti navodil za uporabo v slovenskem jeziku. Kot navodila za uporabo štejejo tudi slikovna navodila, skice, video posnetki in podobno..

Potrebujete več informacij?


V primeru dodatnih informacij nam lahko pošljete email na prodaja@megamiska.eu ali nas pokličete na 031/010-500.

Dostava

Naročilo vam dostavi pošta Slovenije na vaš naslov v roku 1-3 dni.

Koliko stane poštnina?


Poštnina stane 4,5 EUR, pri nakupu nad 50 EUR je poštnina brezplačna. V primeru plačcila po povzetju pri nas NE plačate provizije za odkupno poslovanje, saj ta strošek krijemo mi.

Kaj, če me v času dostave ne bo doma?


V primeru, da vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar pustil listek, s katerim se oglasite na vaši pošti. Paket vas bo čakal na vaši pošti še 15 dni. Ob oddaji naročila, lahko tudi izberete alternativno dostavo v PS paketomat, prevzem na pošti ali na bencinski servis.